Skip to Content

View Geocache Log

Found it nannu63 found Martimoaapa - Lumiaapa

Saturday, 01 December 2018Finland

Paulih kanssa liikenteessä ja menossa lomailemaan ja hiihtämään Leville. Täällä päivän pysähdys ja patikointi kätkölle. Tarpeeseen tuli ja tällä saamme suomen ensimmäisen haasteen täyteen, ei niin että maisemat olivat täällä sen verran kohdillaan että olisi tänne tullut muutenkin. Hyvä reittivalinta oli oiva ratkaisu koska näin meidän piti patikoida vain osa matkaa sankassa lumisateessa ja varmaankin viimeinen hetki tulla tänne pitkospuita. Kiitos kohteen esittelystä ja kuva todisteena paikalla käynnistä. Favo upeista maisemista.

infoA virtual cache is a cache that exists in a form of a location. Depending on the cache "hider," a virtual cache could be to answer a question about a location, an interesting spot, a task, etc. The reward for these caches is the location itself and sharing information about your visit.

Because of the nature of these geocaches, you must actually visit the location and acquire the coordinates there before you can post. In addition, although many locations are interesting, a virtual cache should be out of the ordinary enough to warrant logging a visit.

Virtuals are now considered waymarks on Waymarking.com.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page