Skip to Content

View Geocache Log

Found it sa&jo found People flow at Helsinki railway station

Thursday, 29 November 2018Finland

Tänään koitti historiallinen päivä meidän kätköilyurallamme: geokalenterissa kummitteleva viimeinen aukkopäivä kaipasi tänään kiperästi täyttöä! Sen verran hyvä syy, kun oli, niin pakkohan se oli kätköilemään päästä, vaikkakin päivä oli buukattu aivan liian täyteen ohjelmaa suuntaan ja toiseen. Käytännön syistä päädyimme tähän virtuaalikätköön, kun sijaintikin oli kohtuullisen mutkan päässä muista menoistamme. Nollapisteellä aluksi hieman ihmettelimme tehtävän antoa. Hyytävän kylmä tuuli ei ainakaan auttanut tehtävän suorittamisessa, mutta hetken päästä onneksi bongasimme jotain sopivaa. Hieman siltikin meinasi sormi mennä suuhun vastauksia pohtiessamme, mutta päädyimme tiettyyn lopputulokseen, joka toivottavasti miellyttää myös kätkön omistajaa. Viestitimme omat havaintomme omistajalle. Uskoisimme, että vastaukset ovat sopivat, kun omin silmin ne olemme nähneet. Hieman tehtävästä silti jäi epävarma olo. Kiitokset kätköstä! JES! Vihdoinkin koko geokalenteri on täytetty. Meni siihen urakkaan melkoisen kauan, kun niin päättäväisesti emme geouran alussa tällaista saavutusta alkaneet yrittämään.

infoA virtual cache is a cache that exists in a form of a location. Depending on the cache "hider," a virtual cache could be to answer a question about a location, an interesting spot, a task, etc. The reward for these caches is the location itself and sharing information about your visit.

Because of the nature of these geocaches, you must actually visit the location and acquire the coordinates there before you can post. In addition, although many locations are interesting, a virtual cache should be out of the ordinary enough to warrant logging a visit.

Virtuals are now considered waymarks on Waymarking.com.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page