Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Vehmaan kivityömuseo

Saturday, December 1, 2018Finland

Lähdettiin pitkästä aikaa kollega mcmun kanssa värittämään taas vähän kuntakarttaa päivä / ilta / yöreissulle eteläiseen länsi-Suomeen, kaikki kätköt lokkasimme MM lyhenteellä. Takana jo Kaarina, Parainen, Masku, Taivassalo, Kustavi ja Uusikaupunki, alaspäin palatessamme suuntasimme kohti Vehmaatakin värittämään sitä mysse- ja multikunnaksi. Myssen jälkeen olikin multin vuoro, ja tällä menikin taas tovi.. kun helppariin molemmat vastailimme ja yritimme pimeydessä samalla kätkön naatteja laskeskella, ja purkkiakin lopussa etsiä. Sormet jäässä, luuri jäässä, pääkoppa jäässä.. Kätkö lopulta löytyi, mutta emme tienneet minne se kuuluu koska makasi vain maassa vähän oudossa paikassa.. meiltä saa privaviestillä lisätietoa asiasta. Naateissaan kyllä jotenkuten on ( 40cm siirtyi löytöpaikaltaan) joten sinne vaan etsimään.. vihje tuskin pitää kutinsa kun ei meillekään yhtään auennut. Kiitos multista!

Harmi muuten että oli niin julmetun pimeää.. museo näytti varsin mielenkiintoiselle paikalle ja olisi ollut kiva se nähdä päivänvalossa.. ei fikkarin:( No aina ei voi voittaa- multi sentään saatiin.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page