Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mrs & Ton Eligarf found Lapuan keskuskenttä

Sunday, 02 December 2018Finland

Eligarfit viettivät omaa pikkujouluaan Lapuahovissa, koska Ton Eligarfin suosikkiradio-ohjelma Pohjanmaa vuona nolla oli siellä lauantain teatteriesityksenä. Mrs kävi aamulla laulamassa Hoosiannaa Suomen suurimpien urkujen säestyksellä ja sen jälkeen päästiin itse asiaan - alueen kätköille 👌.
Tämä tarvitti kaksi käyntiä: ensiksi Mrs oli täyres kattelemisen touhus, kun joku valkku toi jenginsä lämmittelyjuoksulle kentälle. Ei muuta kuin toiselle purkille välillä.
Sitten oli Ton Eligarfkin siirtänyt geomobiilin likelle,niin aloitettiin mettästys yhyres. Ei meinannu tulla mitää... Luettihin lokiista, jotta ystävä Ametyy oli istunu alaha ja havaannu purkin. No, mihinkäs se olis istunu? Ei tullu yksimielisyyttä, niin kilautettiin kaverille, joka raootti salaasuutta sen verran, jotta mihinkä oli istahtanu...
Näin saatihin meki nimet kirioohin ja nakatahan Saukkoa suosikkipistehellä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page