Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Vipo III

Saturday, 24 November 2018Finland

Geotapit (osa siitä: Neilikka77, Nestori1 + minä) Pääkaupunkiseudulla kätkötourneella. Tavoitteena oli saada Neilikalle ja Nestorille 10 eri kätkötyyppiä kasaan. Omalta kohdalta tuo ei ollut mahdollista. Keimolanportin miitistä (Coffee before CITO) ja sen perään olleesta CITO tapahtumasta meidän piti aloitella, mutta jokunen kippo kerettiin hakemaan jo ennen näitä. Päivälle tuli mittaa bauttia rallaa sellainen 16h ja löytöjä omalle kohdalle tipahti se 36kpl.
Muita päivän tavoitteita: Mulle ja Neilikalle Helsinki Geopoly päätökseen (9 puuttuu) ja oldies jemmoja sekä matkalle osuneita ja ratkottuja myssejä sekä muuten vaan mielenkiintoisia purkkeja/kohteita. Ei unohdeta myöskään favo haravia ja haasteita !! Kaikkea ei keretä kerralla hakea mitä haluttais, mutta saatiin me nyt jotain aikaiseksi

Kätköt on logattu nimimerkillä TAPIT tai sitten omalla nimimerkillä

Päivän löytö 31/36

Päivän päätavoitteet oli jo oikeastaan saavutettu (Neilikka77:lle ja Nestori1:lle 10 kätkötyyppiä + mulle ja Neilikka77:lle Geopoly bonusta myöden valmiiksi) enään oli yksi tavoite jäljellä: Kauniainen vihreäksi. Tänne kuitenkin poikettiin ennen Kauniaisiin menoa sillä tämä oli päivän listalla ihan favojen takia. Geobiili läheisen Hesen parkkiin ja siitä reippaillen nollille. Hetken aikaa satiin paikalla haahuilla, mutta onneksi Nestori1 pongasi kätkön ja hyvän camon hyvinkin ripeästi. Täälä olis voinu mennä enemmänkin aikaa, mutta nyt oli tähdet taivaalla kohdillaan.

Hyvä jemma, pakko myöntää. Sanoisin että sellainen pikkunäppärä, joka on Favonsa ansainnut. Kannatti poiketa kätköllä.

Kiitos kätköstä !!

Ps.nyt Heseen murkinalle ja sitten on aika ottaa päivän viimeisten kätköjen rypistys ennen kotiin paluuta

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page