Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Harjavalta

Wednesday, December 5, 2018Finland

Ehtoolla oli tiedossa miitti laskettelurinteen kupeella, mutta mitä tekee Vestaali? Lähtee vähän päiväkävelylle.

Kun lähtee tarpeeksi ajoissa, ehtii vaikka mitä, kuten kävellä 13.000 askelta vesisateessa ja kuunnella tylsää äänikirjaa, jonka juoni oli sangen nopeasti arvattu jo ensi minuuteilla. Sen verran loppumetreille pääsin, että valmisteilla olevista häistä ei valmista tule. Kannattaisi pitäytyä vaan dekkarissa 😏 Tosin tänäänkin ilta oli ehtinyt sen verran pitkälle, kun eräässäkin männikössä rämmin, joten mieli ehkä oli rauhaisampi tällä kerralla.

Tripla tuli, ja 5 kätköä, ei huono. Tämä oli päivän eka ja löytyi siinä hetkellisessä välissä kun aamun lumisade vaihtui vesisateeksi muttei satanut kumpaakaan.

Mysseä tuli aikanaan ratkottua useampikin tovi.
Tftc

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page