Skip to Content

View Geocache Log

Found it Viirupöllö found Lappeenranta Night Cache

Thursday, 06 December 2018Finland

Tää oli aivan loistava mysteeri! Kiitos! Ja hakkuuaukko toi hyvän lisähaasteen reitille.

Mikäs sen parempi tapa juhlistaa itsenäistä Suomea kuin lähteä suomalaiseen metsikköön iltalenkille. Valmiteluihin oli panostettu tällä kertaa. Riittävän tehokas suunnistuslamppu päähän, useampi akku mukaan, pikkutuikku taskuun ja menoksi. Alkupisteessä meinasi jo usko loppua, kun heijastinta ei siitä pusikosta meinannut löytää vaikka kuinka ympärilleen ihmetteli ja eri tasoilta. Kivasti pakkasella heijastelee maastossa paljon muutakin. Kunnes lopulta keltainen pilkahdus-Sinne siis!

Hakkuuaukon laidassa piti hetki tiirailla kunnes sieltä näkyi keltainen pilkahdus. Mennessä ihmettelin kuinka helposti heijastin näkyi. Sitten sammui lamppu ja "heijastus" näkyi edelleen. Hetki lampun ropausta jotta näkyvyys paranee ja syvä ärsytys kun olin valoa koti kävellyt. Valon vieressä heijasti valkoinen nauha, kiitos suunnistajat hämyheijastimistä. Ei muita heijastuksia. Leuka rintaan ja takaisin edelliselle varmalle heijastimelle.

Mitään järkevää ei edellisestä pisteestä näkynyt, joten arvalla suunta ja pää pyörimään kuin pöllöllä. Voi sitä riemun määrää, kun sattumalta kaatuneen puun rungosta löytyi samoja heijastimia, siitä heijastinlinja ja lentäen seuraavat näkyvät pisteet läpi ja lopulta kätkölle. Voittajafiilis! Poistullessa piti vielä pysähtyä tähtitaivasta tuijottelemaan, ihan parasta!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page