Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Matkalla Puumalaan

Saturday, 08 December 2018Finland

Tarjolla oli harvinaista herkkua, miitti Puumalassa! Jäädäkö pyörimään Mikkeliin vai hurauttaakko Puumalan kuvankauniisiin maisemiin uuden miittikunnan perässä 🤔... Ei muuten tarvinnut edes arpoa, mihin päin geobiilin nokka suunnattiin kollega Enialin kanssa..🤪

Päivälle ei asetettu mitään päätähuimaavia tavoitteita, vain uusi miittikunta ( ... tai mitä nyt itsellä oli mysse- ja multiaukkopäivä ja vähintään kolme kirjausta pitäisi saada...🤣).

Juu-u... Just sinne, Puumalaan, oltiin matkalla ja niin oli tämä purkki hollilla, ettei voinut pysähtymättä ajaa ohi. Tuttu toteutus paistoi silmään. Tassunjälki paperiin ja pomppuloikkaa takaisin autolle. Kyllähän tälle voi favon heittää 🤪. Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page