Skip to Content

View Geocache Log

Found it joni&riina found Ritarit #099

Thursday, 06 December 2018Finland

Perinteinen Itsenäisyyspäivän kätköilyreissu Etelä-Pohjanmaalle Sini ja Tatun kanssa. Saukkojen itsenäisyyspäivän vastaanotto sai taas meidät liikenteeseen ja saatii kivasti kuskikin houkuteltua mukaan. Sinin kanssa saatiin siis kuittailla purkkeja autotraileilta. Loggasimme tutulla yhteisnimimerkillä RIISI.

Päivän tavoitteena oli ritarit niin wherigojen kuin multienkin muodossa. Sen verran nopeasti homma eteni, että tavoite oli yllättäen suoritettu jo ennen miittiä. Vauhtina noin 40 purkkia per tunti, eikä ees mahotonta kiirettä pidetty kun piti ihan tosissaan keskittyä välillä pystyssä pysymiseen liukkailla teillä. Kämmenetkin saatiin jännästi kipeeksi kun jäisiä korkkeja auottiin ilman hanskoja. Samalla radiosta kuului viihdykkeeksi sata suomalaisten lempi biisiä. Huomasimme muuten, että kuusien sisällä olevat purkit ovat kuivia ja hyvässä kunnossa, kun taas lähes kaikki muut märkiä, eli tänään jäässä. Sivuja olisi ollut mahdoton kääntää, mutta onneksi ei monessa sitä tarvinut tehdä. Jonkin verran oli ihan homeisia lokeja. Kiitokset mukavasta trailista, toimivista purkeista ja tarkoista naateista.

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page