Skip to Content

View Geocache Log

Found it NH82 found Ritarit #071

Thursday, 06 December 2018Finland

Pidennetyn viikonlopun tehoreissulla. Tänä vuonna kätköilyreissuni ovat suuntautuneet lähinnä ulkomaille, enkä ole tehnyt yhtään pitempää kotimaan reissua pelkän kätköilyn merkeissä. Nyt olikin siis vuoden viimeinen tilaisuus korjata tilanne. Kun huomasin, että Lapuan suunnalle oli ilmestynyt oikein mukava valikoima traileja, otin sen pääkohteeksi. Lähdin liikkeelle Helsingistä torstaiaamuna seitsemän maissa ja palasin Helsinkiin sunnuntaiaamuna hieman ennen seitsemää.

Aloitin kierroksen ajamalla Helsingistä suorinta tietä Lapualle, jossa tapasin satumh:n. Juhlistimme itsenäisyyspäivää tutustumalla Mannerheim-ristin ritareihin ensiksi 50 kätkön verran wherigotraililla. Sen jälkeen poikkesimme välillä Itsenäisyyspäivä Lapualla -eventissä ja loggasin miittipaikan lähitradin ennen kuin palasimme kiertämään wherigotrailin loppuun. Seuraavaksi oli vuorossa ritaritrailin multikätköosuus ja Matkalla konklaaville -traditraili ennen kuin menimme Viinamäki-tradille ja kävimme syömässä sen vieressä sijaitsevassa kolmikirjaimisessa ravintolassa. Tämän jälkeen satumh lähti kotimatkalle ja itse jatkoin kätköilypäivää vielä Jaloottelu-yökätkötraililla sekä läheisillä Metsän Eläimet -tradisarjalla ja veteraanikätköllä ennen autossa nukuttuja lyhyehköjä yöunia.

Perjantaina kävin aamuverryttelynä Ritavuoren laavulla ennen Slalom- ja Valtiatar-traileja, joiden lomassa poikkesin myös parilla läheisellä tradilla. Sitten oli vielä Propeller trailin ja parin lähitradin vuoro ennen kuin jatkoin matkaa Lapualta pohjoiseen. Loppureissun ohjelma koostui pääpiirteittäin edellisen vastaavan reissuni jälkeen julkaistuista haastekätköistä, tältä vuodelta puuttuneiden D/T-ruutujen täyttämisestä, aikaisempien reissujen denarien paikkaamisesta sekä muutamista muuten vaan sopivasti matkan varrelle sattuneista kätköistä. Kävin kääntymässä Oulussa, jossa myös nukuin perjantain ja lauantain välisen yön, ja palasin Pielaveden, Jyväskylän ja Tampereen kautta.

Kilometrejä tuli geomobiilin mittariin melkein 1900 ja vierailin matkan varrella 374 kätköllä sekä yhdessä eventissä. Erityisesti Paksu-PETEt tulivat tällä reissulla erittäin tutuiksi, ja mukava tuttavuus olivatkin (erityisesti pienempiin PET-putkiloihin verrattuna siis). Small-kokoiset trailipurkit (muutama oli merkattu microksi, vaikka purkki olikin todellisuudessa small) loggasin stampilla, sitä pienemmät käsin. Löytöjen suuresta määrästä johtuen pahoittelen, että joudun käyttämään massaloggausta, jonka perään lisään kätkökohtaiset kommentit sikäli, kun niitä on. Kiitokset kätköstä!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page