Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Deletoi yksi

Tuesday, 11 December 2018Finland

Loppusuoralla 500 mysteeriä vuodessa haasteeseen. Ennen tätä päivää puuttui 23 ja tämän päivän jälkeen 3 mysteeriä. Eiköhän nuo saada tämän kuun aikana. Aamulla WalkerJB haki MrsCatin ja matka suuntautui Kankaanpäähän, jossa molemmilla oli paljon hakemattomia ja vieläpä sellaisia että ne puuttui molemmilta. Päivä oli täydellinen kätköilyyn, illalla vasta kun lopetimme alkoi sataa lunta. Eipä tuo enää haitannut. Viimeiset kätköt haettiin pimeässä, hyvin tuo onnistuu hyvien lamppujen ansiosta. Muistin peräti ottaa sen lampun, palasin ovelta hakemaan sitä.

Nyt tuntui siltä että MrsCatin aivot oli deletoitu, kun mitään ei syttynyt, ei siis niin mitään. Lopulta kunnon vinkki ja tsekkeri oli tyytyväinen. Nyt täytyy tunnustaa, että enää en muista sitäkään, aivot siis deletoitiin oikeesti. Kätkö löytyi hyvin ja oli söpö.

Kiitos mystistä ja kätköstä

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page