Skip to Content

View Geocache Log

Found it Paulaho found Päiväkävely Puu-Käpylässä

Thursday, 13 December 2018Finland

Käyttäydyin täysin suositusten vastaisesti - suoritin multin illalla enkä kävellyt. Eivätpä hienot rakennukset jääneet tälläkään tavalla huomaamatta, siitä piti huolen kätkön loppupiste ja autonkin parkkeerasin kartanomaisten talojen varjoihin.

Ensimmäisellä pisteellä meni tovi, ennen kuin huomasin jujun. Etsiminen mutta etenkin palautus oli hidasta jatkuvan jästiliikenteen takia. Vielä kun ensimmäisellä yrityksellä en saanutkaan esinettä pysymään siellä, mistä sen otin ja luulin sen jo rikkoneeni, mutta kyllä se sitten paikkaansa solahti ilman ongelmia, kun yritin toisen kerran ja ilman hanskoja.

Loppupiste olikin sitten jo selkeä ja vähemmän jästiherkkä. Kätkö löytyi juuri sieltä, mihin naatit näyttivät. Perille päästyäni tajusin myös sen, miksi juuri tämä paikka oli valittu loppupisteeksi. TFTC!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page