Skip to Content

View Geocache Log

Found it huldrelokk found 1597

Saturday, 15 December 2018Finland

Jonkinlainen kävely/patsastelureissu wherigon lokille ja Kanttin uutta linnaketta ihmettelemään. Joku sähkömies siä jotain asenteli samalla kun me asiaankuuluvasti syynättiin pytinki huolellisesti joka suunnasta. Purkki ei sitten suinkaan oo tää linnoitukses, jos tästä höpnästä joku niin luulee, kuhan nyt vain siitä mainitsin. Linnakkeen tarkastuksen jälkeen käytiin viä syömäs suklaakakkua Annen kuppilassa.

Kiitos wherigosta, hyvin se toimi vaikka eka taas jotain räpellettiin. Purkki paikallistui myös nopeasti, vaikka kiinalainen luurini on sellainen vilukissa, että sitä täytyy heti nollan alla pitää lähes koko ajan laukussa ettei se mokoma kangistu. Välillä sitten vain nopeasti vilkaisee suuntaa ja metrejä.

Kw.

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page