Skip to Content

View Geocache Log

Write note Hartsukka posted a note for Neiti Etsivä ja kadonnut opaskoira

Sunday, 16 December 2018Finland

Hiukka paikkaamassa aukkopäiviä ja samalla napsimassa pois näitä ratkottuja neitejä raikkaassa säässä - tai jos tarkkoja ollaan niin yrittämässä löytää... vaikka kuinka pyörittiin ja hyörittiin pitkin maita ja mantuja niin mitään ei löytynyt (paikalla oli vielä sopiva puukin ihan koordinaateissa ja kaadettuja puita ympärillä) :-(
Kunnes kotona ruvettiin tarkistamaan ratkottuja koordinaatteja ja huomattiin, että olimme kirjanneet ne väärin sivuille eli haettiin n. 350m väärästä paikasta :-) No käydään nappaamassa tämä seuraavalla kierroksella kun ollaan maisemissa.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page