Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Pori Reverse Wherigo

Saturday, 15 December 2018Finland

Tänään suuntana Ulvilan miitti, kun Miitti-Mesikämmen haasteesta puuttuu kolme päivämäärää ja nimi on jo siellä, sekä viimeiset mystit 500 mysteeriä vuodessa haasteeseen. Elämässä on siis paljon haasteista ja tänään yksi niistä oli kylmyys. Hyi että meinas näpit jäätyä, eikä se oo ihan terveellistä toipuvalle tassulle, mutta selvittiin ilman hypotermiaa. MrCatille tuli vaihteeksi villitys ja se keksi että nyt olis tilaisuus saada kuus erilaista tälle päivälle ja onnistuihan se lopulta.

Tykkäämme wherigoista ja reverseistä varsinkin. Tästä täytyy sanoa, että kaupunki reverset on yllättävän haasteellisia. Lopulta saatiin loppuratkaisu kasaan ja illan hämärtyessä kätkölle, juuri ja juuri vielä näkee ilman lamppuja.

Kiitos wherigosta ja kätköstä

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page