Skip to Content

View Geocache Log

Attended Jamboree_009 attended Xmas Present Excavation

Wednesday, 12 December 2018Finland

Päivä tuli vietettyä Otaniemessä kurssilla istuksiessa. Onneksi aihealue sentään oli jokseenkin kiinnostava, kokeilimme paikkatiedon erilaisia visualisointimenetelmiä sekä harjoittelimme niiden toteuttamista. Vaan arvatahan sen saattaa, mikä tuollaisessa kurssilla istumisessa on riskinä ja huonona puolena - persaus voi vaikka puuta, jos liian pitkään istuksii. Onneksi illansuussa oli mahdollisuus lähteä hieman tuulettumaan, haukkaamaan raitista ilmaa sekä tuulettumaan aivoja muutamalle kätkölle.

Illansuussa oli siis tarjolla vaihteeksi pientä pyörimistä miltei kotihuudeilla. Mitään suurellisia suunnitelmia ei ollut tarvinnut tehdä päivälle. Tarjonta nimittäin oli sangen monipuolista ja neljällä kuittauksella olisi mahdollista saavuttaa tällä kertaa jopa neljä eri tyyppistä hymynaamamerkintää.

Aluksi piti tulla hieman pukin avuksi kaivelemaan lahjoja sieltä sun täältä, enimmäkseen kuitenkin noista juoksuhaudoista tai sotien aikaisista linnotteista. Muutaman varsinaisen aarreaitan onnistuimmekin löytämään. Illan viileydestä huolimatta tuossa hommassa tuli lämmin, kun jätteitä kokoiltiin ja roudattiin eteenpäin lavalle. Paljon oli rakennusjätettä, kattohoupaa, maalipurkkeja, vesirännejä, lisäksi oli muutama tynnyrinraato, letkuja, lukuisia pulloja, jopa ehjiä, vaan myös rikkinäisiä. Löydetyistä kengistä olisi voinut perustaa vaikkapa kenkänäyttelyn, sen verran runsaasti mitäkin onnistuimme löytämään. Joku olisi saattanut olla jopa kateellinen löydöistämme.
Aika vierähti jälleen kerran todella nopsaan ja oli lopeteltava siivoilu, jotta ehtisimme vielä lähistöllä järjestettyyn miittiin.

Kiitokset järjestävälle taholle työntäyteisestä CITOsta, sekä kollegoille yhteistyöstä - kyllä tiimissä vain on poweria enemmän, kuin yksittäsisessä taistelijassa - TFTE

infoCache In Trash Out Events are organized clean-up events that involve and benefit the larger community. Cache In Trash Out is an activity intimately tied to geocaching. While out there on a cache hunt, geocachers collect litter along the trails and properly dispose of it.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page