Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Powered Moth

Friday, 21 December 2018Finland

Pääsin töistä aikasin tänään, saldovapaita pidin pois, ja päätinkin sitten tulla Hyvinkäälle junalla ihan yksin muutaman keskustan kätkön noutamaan, ja päivän multiaukolle myös multin. Täällä vielä piisaa haettavaa joten valikoimaa on! Ihan ei mennyt tämä reissu kuin Strömssössä, tällä kertaa syynä oli luurini, joka ilmoitti että on liian kylmissään ladatakseen akkua, ja kun luurini akku kestää enää puoli päivää normaalisti ja kätköillessä vielä vähemmän, ei tuon ilmoituksen esilletuloon mennyt kuin muutaman kätkön verran. Hätä keinot keksi ja tungin sitten luurin ja laturin kaula-aukosta sisälle ja kurkkimalla hain kätköt.´, mutta saldo jäi vähäisemmäksi, kun pelkäsin etten saa paluumatkan junal´ippua ostettua jos luuri päättää olla lataamatta akkua kuitenkin. Aleen siis vahvasti matka.

Tämä oli reissun eka kätkö jonka hain.. myssen olen ratkonut jo niin kauan aikaa sitten, etten enää edes muista sitä. Kätkö löytyi hienosti jemmastaan. Kmy:)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page