Skip to Content

View Geocache Log

Found it ranto found LTT – Litsan Triplan Tradi

Tuesday, 25 December 2018Finland

Lähdin pienelle kinkunsulatuspyörälenkille, mutta siitä tulikin sääolosuhteiden takia vähän rankempi. Metsässä oli kiva rämpiä pienessä hangessa, mutta pyörätiet olivat kamalassa kunnossa. Lähdin Kuuvuoresta ja Prisman kohdalla lähti pipo päästä, kun olin jo ihan hiessä. Jossain vaiheessa lähti lapaset ja Alisippaantiellä pyöräilin tiellä, kun en vaan enää jaksanut kyntää hangessa. Se täytyy myöntää, että paluumatkalle oli Kaarinan kaupunki jo hoitanut auraukset oikein mukavasti, mutta Varissuon kohdalla loppui, kun pääsin takaisin Turun puolelle. Kalevantiellä näki sitäkin, että kadulta oli aurattu lumet pyörätielle ja se oli jopa pahempi kuin vain auraamaton reitti.

Kätkö löytyi kivoista maisemista ja hyvästä paikasta. Vedin triplan ennen kotireissua. Kiitos mukavasta kätköstä ja ulkoilutuksesta.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page