Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Loputon luokkaretki

Wednesday, 26 December 2018Finland

No jopa oli aika käväistä tällä kätköllä! Nimittäin viime vuoden elokuussa on chekkeri vilkuttanut vihreää, mutta jostain syystä itse kätköllä ei vana ole tullut käytyä.
No nyt oli asia niin, että herra GebBaNa on hautonut yhtä kulkijaa sietämättömän pitkään, ja tuolle asialle hän toivoi tänään tulevan lopun. Vaan kun mysteerikätköjä, joihin kulkijat mahtuvat ei ole tarjolla ihan joka kadunkulmassa, kulutin tovin aikaa etsiskellessäni sopivaa kohdetta päivän pakollisille kuvioille.
Onnekseni toveri PeeHoo oli järkännyt sopivan kohteen, jonne sitten mukavassa aurinkoisessa kelissä suunnattiin. Ihan naps ja kops ei tämäkään ollut, sillä tottakai olin ensin väärässä suunnassa, mutta kun osasi tavoitella oikeasta paikasta etsimäänsä, oli näköyhteys luotu. Toki tämänkin jälkeen vielä tarvittiin penoista kikkakolmosta, jotta kätkö oli käsissä. Ihan oli teemaan sopiva kätkö saatu aikaan :-) Tosiaankin jos tällä teemalla lähtisin luokkaretkelle, saattaisi se todellakin tuntua loputtomalta. Kiitos ja anteeksi.
Oli miten oli, kätkö on viimein etsitty, löydetty ja logattu, joten suuri kiitos kätköttäjälle.
Mukavaa loppuvuotta ja ennenkaikkea kätkörikasta vuotta 2019.
Rock \m/

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page