Skip to Content

View Geocache Log

Found it elremes found Pönttömulti

Friday, 28 December 2018Finland

Iltakävelyllä geopuudelin ja Nikolas1612 kanssa. Olimme jo matkalla kotiin, kun toveri mainitsi hänen tekemänsä myssen olevan lähistöllä ja haastoi minut ratkomaan sitä. Myssejä ja multeja olenkin aikaisemmin tehnyt vain kätköntekijän itsensä kanssa apulaisen roolissa, joten otin mielelläni haasteen vastaan.

Myssen alkupiste löytyi vaivattomasti ja hyvässä kunnossa. Sen verran itsekin tajusin, että paikalta etsin nyt siis numeroita, joista saisin seuraavan pisteen koordinaatit. Osa niistä löytyi helpommin, osa ei niin nopeasti. Kääntelin ja vääntelin, mutta noudatin ohjetta ”työkalua ei tarvita”, enkä käyttänyt niin paljoa voimaa, että olisin rikkonut mitään. Aikani töhistelyä kaikki palaset viimein löytyivät ja pääsin syöttämään loppupisteen naatit geokapulaan.

Jälkeenpäin ajateltuna, loppupisteelle olisi voinut päästä nopeammin tietä käyttäen, mutta itse valitsin pöljänpolun. Naatit osoittivat oikean kohteen tarkasti, joskin purkin lähellä olevaa piikkilanka-aitaa sai hieman varoa, etenkin geopuudeli. Loppupisteellä minua odotti vielä yksi pieni jekku, joka ei kuitenkaan tullut täytenä yllätyksenä tietäen kätkijän humoristisen luonteen. Kerran taisin käyttää sanoja ”voihan vihtori”, mutta sitten pian lokikirja oli hyppysissäni. Riemuksemme kätköstä löytyi myös kaksi reissaajaa, jotka otimme matkaan uusia seikkailuja kohti.

Favon annan kernaasti - sen verran osuvasti Nikolas1612 onnistui samanaikaisesti sumuttamaan ja riemastuttamaan minua rakennelmillaan.

Kiitos kätköstä ja erityinen kiitos etsintätyön laadun tarkkailusta spoilaamatta.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page