Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found Emolan kierros

Saturday, 29 December 2018Finland

Olen luullut lähes koko vuoden olevani uudenvuodenpäivänä töissä, ja jääväni kotiin vuodenvaihteen reissusta. Vaan viikko sitten kävi ilmi, etten olekaan töissä, ja sehän tarkoitti reissua Tahkolle. Sillä aikataululla ja vielä joulu välissä piti selviytyä suunnitelmasta matkan varrelta poimittavista kätköistä valmiiksi ratkottujen / suoritettujen haasteiden listalta mutta eipä ollut mitään ongelmia täyttää matkaa sopivasti sellaisilla. Matkaan meni kaikenkaikkiaan vajaa 14 h, ja kilometrejä on kuitenkin mapsin mukaan reilu 400 km. Minun auton mittarissa lienee jotain vikaa, koska näytti matkaa tulleen 550 km perillepääsyn jälkeen. Tai sitten se oli se sama syy, ettei kukaan muu reissuun lähteneistä suostunut tulemaan mun kyytiin :)

Niin vain oli aika ottaa päivän viides wherigo työn alle. Olin ajatellut viettäväni vielä paljon enemmän aikaa Mikkelissä kuin mitä nyt meni mutta onneksi niin ei käynyt. Tätä wherigoa tehdessäni kävi useammankin kerran mielessä Helsingin Oulunkylässä oleva wherigo, jossa oli samanlaista tunnelmaa kuin tässä. Tekstejä oli kiva lukea ja olin perillä kätköllä ennen kuin huomasinkaan. Hetken ajattelin onko loggaus mahdollinen mutta olihan se. Kiitos kätköstä! Favo

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page