Skip to Content

View Geocache Log

Found it Joojada & Camomilla found Otavan koulutilan laavu

Thursday, 03 January 2019Finland

{FTF} klo 03.03, lisää myöhemmin... Huh, mikä reissu...

Edit: Kun meille seuraavan kerran tulee mieleen lähteä poikkeamaan yöllä Mikkelissä, joku voisi esim. teljetä tuon meidän ulko-oven tai jotenkin muuten estää aikeemme. Viime yönä hiukan ennen yhtä tuo ajatus syntyi, koska nyt on tammikuu, eikä mikkeliläisistä ole näyttänyt viime aikoina olevan oikein mihinkään uusien kätköjen ilmestyttyä. Hiljaista oli ajella, muutama rekka ja pari muuta öistä kulkijaa tuli vastaan. Googeli opasteli Vanhamäentien kautta ja sieltä sitten menimme. Aapeli-myrskyn jäljiltä eivät aurat vielä parhaimpaan kuntoon tuota reittiä olleet ehtineet putsailla, parempaa jälkeä täällä kotikonnuilla oli tehty. Koulutilalle joka tapauksessa pääsimme.

Virtuaalinen kakkoskuski oli vahvasti sitä mieltä, että ”käänny oikealle”. Sinne polulle olisi meitä tahtonut. Me emme tahtoneet. Päätimme sen sijaan käydä vähin äänin kääntymässä siellä alhaalla, koska siinä toisten ikkunoiden alla peruuttelu keskellä yötä tuntui jotenkin kiusalliselta. Mikähän idea sekin oli. Etukäteen jo arvelutti, mahtaisiko tuolla espanjalaisella automaattikurpalla päästä sieltä ikinä ylös. Ehkä arvelut eivät olisi käyneet toteen, mikäli J olisi ollut ratissa, mutta...C:n valinnat menivät totaalisesti pieleen. Onnettomien peruutusvalojen ”loisteessa” tuli sitten lykättyä auton perä hivenen liian reunaan pehmoiseen paikkaan, vaikka tilaa toisella reunalla olisi ollut vaikka pysäköintitalon rakentamiseen. Siitäpä ei sitten lähdetty mihinkään.

Merkillistä, että juuri eilen oli juolahtanut mieleen etsiä autotallista lapio autoon varusteeksi varmuuden vuoksi.

Ihmeellisen sikeäunista sakkia siinä talossa, jonka ikkunoiden alla jotakuinkin klo 02.20-02.50 metelöimme, lapioimme, manailimme ja puhisimme. Työntöavusta ei olisi ollut haittaa, mutta eipä kehdattu mennä ovikelloakaan soittamaan. Kun viimein auto jälleen liikkui, se ei noussut sitä mäkeä takaisin ylös. Tässä vaiheessa ratin takana oli J, joten kaikesta ei voi syyttää C:tä. Lopulta – mahtoikohan olla kolmannella peruutusyrityksellä, etuperin ei ollut mitään toivoa – pääsimme viimein ihmisten ilmoille. Suosiolla veimme auton parkkiin hiukan kauemmas luottaen siihen, ettei juuri nyt kukaan ole tolppapaikalleen tulossa (missähän mahtaa olla vieraille tarkoitettuja parkkeja?) ja jalkauduimme. Jos nyt tällä välillä joku muu olisi ehtinyt purkilla poiketa, olisi saattanut jokunen ikävämpi ajatus singota ilmoille olettaen, että itse tämän löytäisimme. Varsinaisesti denarillekaan ei tänä yönä olisi tilausta.

Aikamme siellä laavulla kiersimme ja kurkimme, pyörimme lumessa ja ryömimme tahoillamme. Sitten se kätkö löytyi sieltä mihin me molemmat olimme ensi töiksemme hiukan eri suunnilta vilkaisseet. Etsimme tosin small-kokoista, emme mikroa, mutta kuinka silti voi olla mahdollista, ettei kätkö silloin heti osunut näkökenttään?!! Olisi pitänyt. Löytyipä kuitenkin ja selvisi sekin, miksei mikkeliläisistä ole hunttaamaan: Suunnilleen kaikkien nimet näyttikin olevan lokissa jo valmiina. Mikäpä siinä, kyllä se meille sopi :D Kiitos tästä yöstä, ehkä jonain päivänä tätäkin kokemusta pystyy jo lempeällä lämmöllä muistelemaan! # 5905 - J&C -

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page