Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Ylöjärven kirkko

Wednesday, 09 January 2019Finland

Kivenalla Geokätköilijän talviohjelman liikkeelle "pakottamana" lähdimme Mr.Petskun ja geokoiramme Nupun kanssa pienelle kätkörundille hakemaan kaikki vaadittavat kätköt. Minun osalta homma oli suht helppo koska vielä oli ainakin yksi 1/1 hakematta suht läheltä, Petskun osalta nimenomaan tämä osio olisi se haastavin tai niin ainakin luulimme.....Mutta onneksi illemmalla Kalvoapinalta tulikin uusi kätkö Eetunraitti joka oli tähditykseltään 1/1 niin sai Petskukin tuon puuttuvan lenkin.

Kaiken kaikkiaan sain löytöjä tällä rundilla 11 joista tämä oli päivän 10/11.

Tänne tultiin siitä huolimattakin että tämä oli hyllyllä. No kätköhän löytyi naateistaan mutta sisus oli ikävän jäässä; napattiin sitten purkki matkaamme biiliin jossa sulattelimme sisuksen. Sulattelin jälkeen kuivaus ja uusi loki sisään varustettuna meidät nimmareilla; avot kätkö on taas kunnossa. Omistajalle vielä tiedoksi että tuon punaisen jakarin kätkökuvauksesta saa kuitattua pois loggauskohdasta 'owner maintenance'-loggauksella.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page