Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pöytyän vaari found Kuninkaantie Turku

Friday, 11 January 2019Finland

Myssen ratkaisua lähdin haarukoimaan hetimiten julkaisun jälkeen. Ei ollenkaan niin helppo kuin luulisi vuosikymmenet Vartiovuoren kulmilla asuneelle. Summittaisen paikan osasi päätellä melkein karttatarkastelulla, mutta ne tarkat naatit? Lähtöpisteen tarkat naatit, kun lopulta vinkin kautta oivalsin, niin loppukin selvisi.
Ei se kuitenkaan riittänyt. Vasta kolmas käynti paikalla oli "naps kops -tyylinen". Ihan selvä ja helppohan se loppujen lopuksi oli, mutta kun on niitä pet-putkiloita pitkin maantienvarsia katajapuskista noukkinut, niin tämä ei meinannut millään tarttua käteen.
Kiitos kätkönhaltijalle. Nyt on reitillä selvä lähtöpiste/päätepiste Turussa! Favo siitä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page