Skip to Content

View Geocache Log

Found it MikruK found YST #7: Pinta-ala-aste

Friday, 11 January 2019Finland

Pitkin viikkoa on näitä tämän sarjan yhdyssanoja ratkottu ja palloteltu yhdessä PikkuF:n kanssa. Välillä on iskenyt sanasokeus ja välillä täydellinen kirjainsokeuskin, mutta toisaalta tämä sarja oli omalla tavallaan hyvin koukuttava, ihan niin kuin koko tämä harrastus.
Tänään kun aamun harmaus vaihtui hienoksi auringonpaisteeksi, lähdimme yhdessä kiertämään trailia. Kartalla näkyvät polut olivat paikoitellen hyvinkin lumisia ja viikolla satanut uusi lumi oli täysin peittänyt edellisten kävijoiden jäljet. Kaikki kahdeksan purkkia kuitenkin löytyivät, vaikka paikoitellen joutui rämpimään ihan kunnolla. Muutamassa paikassa myös oli märkyyttä melkoisesti. Hyvillä mielin palasimme sitten autolle ennen pimeän tuloa. Kiitos jumoged mukavasta älynystyröiden jumpasta ja ulkoilutuksesta!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page