Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Warkauden kirkko

Saturday, 29 December 2018Finland

Olimme syksyn mittaan tainneet jopa muutamaan otteeseen puhua ja hieman suunnitelleet v v a m teamin kollegan, jäsen M:n kanssa susirajalla käyntiä. Ajatus siellä käynnistä oli ehkä heitetty tältä vuodelta jo jossakin vaiheessa romukoppaan. Tutkailin kuitenkin tuossa marraskuun loppupuolella omia tämän vuoden tilastojani ja hieman hämmästyin paria asiaa. Vuoden mysselöytömäärä oli vain kevyet parisataa alle mukavan pyöreän tasaluvun. Toisaalta myös tämän vuoden myssematriisi olisi vain yhtä ainokaista kombinaatiota vailla. Olihan sellaisia tarjolla lähempänäkin, vaan olivat kaikki saaripurkkeja, eikä loppuvuodesta oikein ollut vielä varmuutta noista jäistä saati niiden kantavuudesta. No tuo deetee olisi kivasti tarjolla tuolla Kuopiossa ja hoituisi kivasti samalla reissulla noiden susirajan kippojen kanssa.

Siispä otin asian uudelleen puheeksi, vaan joulun alla ei ollut enään kovin helppoa löytää sopivaa yhteistä viikonloppua, päiväreissuna tuo saattaisi olla turhan kiireinen ja rankka. Sopiva ajankohta onnistuttiin lopulta löytämään ja pohdimme, että sopisihan mukaan vielä pari lisäkätköilijää. Muutamia täsmäheittoja tehtiin, vaan monet kavereista olivat käyneet trailin jo hoitelemassa tai ei vain muutoin sattunut sopimaan. Onnistuimme sentään myymään toisen paikan NellyHi:lle ja toistakin yritimme viimeiseen asti kaupata, vaan eipä mennyt tällä kertaa. Pääsimme nauttimaan matkalla ihan oikeasta talvesta, sellaista tuolla eteläisessä osassa suomenniemeä on harvoin tarjolla, eikä nautintopuolelta saata tietenkään väheksyä todella hyvää seuraa, joka tällä reissulla oli mukana

Lähtö stadista oli ajoitettu tämän päivän aamuun ja hyvissä ajoin olimme liikkeellä nenät kohti pohjoista. Matkan varrelta poimittiin joitakin satunnaisia purkkeja, saarisellainen Lahdesta, kollegalle muutamia uusia kuntia, nollakilsalaisia, kirkkoja, mastoja, laavuja, myssekuntia tai muutoin vain mielenkiintoisia tapauksia.

Lunta ja kylmää oli Helsingissäkin jo nähty, vaan pohjoisemmaksi tullessa lumen määrä vain kasvoi ja kasvoi. Lämpötila kuitenkin pysyi sangen leppoisana, pikkuisen oli pakkasta, vaan ei mitään tulipaloa ja sehän oli meidän puolestamme sangen oivallista.

Päivän saldoksi allekirjoittaneelle tuli vallan mukavat lukemat, reilut satakuusikymmentä löytöä. Toki mukaan mahtui muutama todella kirvelevä denari, vaan eipä aina voi voittaa - joskus on otettava niitäkin jotta voi palata löytöjen tielle ja nauttia niistä sitäkin enemmän.

Poikkesimme ohikulkiessamme kartuttamassa kirkkohaasteen löytömäärää yhdellä. Kivasti löytyi.

Päivän löydöt kirjailtiin ytimekkäästi lyhenteellä HJM aka. NellyHi, Jamboree_009 sekä v v a m team. Kiitokset kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page