Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Ylöjärven kirkko

Wednesday, 09 January 2019Finland

Tänään mulla ja Neilikkka77:lla sattui olemaan vapaapäivä, joten nyt oli hyvä hetki hoidella pois tuo Geokätköilijöiden talviohjelman tämän viikon kätköosuus. Suunnattiin siis Ylöjärven seuduille muovikippoja jallittamaan ja viettämään mukavaa yhteistä ulkoilupäivää.

Päivän jemma 9/10

Meillä alkoi pikkuhiljaa kolkuttamaan ajatus kotiin paluusta, mutta päätettiin kuitenkin pistäytyä vielä täälä kirkolla katsomassa löydetäänkö mitään ja jos löydetään niin missä kunnossa kätkö on... Hyllytyksestä huolimatta. Kätkö löydettiinkin pikaisesti ei siinä mitään, mutta logivihko oli sen verran jäässä että mentiin auton lämpöön sitä tarkemmin katsomaan. Saatiin se purkista ulos ja todettiin että ei tähän mitään voi kirjoittaa. Laitettiin uusi vihko purkkiin (sellainen kun sattui olemaan mukana) ja nimmarit siihen. Kuivattiin purkki ja vietiin takas paikoilleen. Omistajalle Neilikka77 ilmoitti pikahuollosta ja laittoi kuvat uudesta että vanhasta logi vihkosta.

Kiitos kätköstä !!

PS. Omistajan viesti tuli perille kiitoksien kera, joten tekijälle tiedoksi että oli mukava olla avuksi

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page