Skip to Content

View Geocache Log

Found it eproh found Number chain 1

Monday, 14 January 2019Finland

Ensin en tainnut ihan ymmärtää, mitä tässä haetaan tai siis ymmärsin innoissani tehtävän ensin hiukan väärin. No hetken numeroita pyöriteltyäni piti lukea tehtävä huolellisesti uudelleen, jolloin homman juju selvisi.

Seuraavaksi aloin sitten pyörittelemään numeroita paperilla jostain arvaamastani numerosta ylöspäin. Aina silloin tällöin tuntui, että jees, nyt se ratkeaa. Mutta ei, aina jäi muutama numero puuttumaan välistä. Kerran pääsin niinkin pitkälle, että vain yksi numero jäi "yli". Usko meinasi jo loppua, kun ratkaisua ei alkanut kuulumaan tai siis löytymään. Lopuksi oli pakko kysäistä jonkinlaista vihjettä, jollaisen pienen avun sainkin. Olin näköjään aloittanut homman joko liia pienistä tai liian isoista numeroista. Nyt piti nöyrtyä ja aloittaa ratkaisun etsimiinen uudestaan. No menihän siinä vielä jonkin aikaa, ennenkuin olin löytänyt oikean kohdan ja saanut sovitettua kaikki luvut ohjeiden mukaisesti ykkösestä N:ään.

Näin jälkikäteen tuntuu paremmalta, että kun on söhrännut ja tumpeloinut jonkun mysteerin parissa kauan ja sitten lopulta päässyt maaliin niin olo on paljon tyytyväisempi kuin silloin, kun ratkaisun keksimiseen ei juuri aikaa ole tarvinnut käyttää. Tosin kyllä silloinkin on itseensä aika tyytyväinen, mutta ehkä hiukan erilailla ;o)

Tänään sitten kätkölle. Auto piti kyllä jättää kolmisensadan metrin päähän pysäkille ja kävellä siitä kätkölle, jonka löytämiseen ei tarvinnut aikaa uhrata. Kiitos mukavasta mysteeristä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page