Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Friskis myätäses

Tuesday, 15 January 2019Finland

FTF @20.11 Pihlajapuun kanssa. Lisää kotona.

EDIT. Sekametelisopan FTF jäi vähän kaihertamaan muutama vuosi sitten, kun oli jouluaattoyö käsillä, eikä mitään mahdollista lähteä kesken kinkunpaiston Kankaanpäästä Poriin. Kun sitten näin tämän relaation, niin tottahan se oli revanssin paikka.... Mun kyllä piti mennä nukkumaan aikaisin, kun väsytti vietävästi, mutta niin vaan huomasin, että kello oli aamulla 6 ja risat, ennen kuin pää alkoi nyökkyä siihen malliin, että olisi aika mennä yöpuulle (aamupuulle).

Siinä vaiheessa taisin olla hetken ykkösenä. Jotain hyötyä siitä ilmiselvästi on, että elää eri aikavyöhykettä, sillä uneten mailla oloni ja täyteen ahdetun iltapäivän ja erilaisten taulukkojen yhdistelyn jälkeen puuttuikin sitten taulukostamme enää muutama sana. Jossain välissä ehdin tuikata vielä pari sanaa, mutta Pihlajapuulle ja muille tiimissä ja tiimin liepeillä hengailleille kuuluu kiitos lopuista sanoista.

Kun relaatio oli täynnä, oli marttailtakin edennyt siihen pisteeseen, että oli tullut opittua ensiapua aivotulppien varalle ja harjoiteltua tajuttoman potilaan kylkiasentoon laittoa (onneksi niitä taitoja ei ole reissussa vielä koskaan tarvittu, eikä tarvittui tälläkään kertaa), oli ihan mukava-aika lähteä pienelle ilta-ajelulle.
Favo tälle.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page