Skip to Content

View Geocache Log

Found it anna.s found Pallen uni

Tuesday, January 15, 2019Finland

Geokätköilijän talviohjelmassa vaadittiin tällä viikolla yhtä näistä harvinaisemmista kätkötyypeistä. Kotipaikkakunnalla hakemattomia ei enää ole. Siksi olinkin iloinen kun juuri Oulaisissa olin vierailulla ja täällä olevista kahdesta wertsusta valitsin tämän.
Vähän tabletti takkusi - se ei kuitenkaan ollut eka kerta kun sen kanssa olen ongelmissa, siinä ei vaan meinaa muisti riittää. Kun vaan muistin joka tehtävän jälkeen tallentaa pelitilanteen pääsin pikkuhiljaa etenemäänkin. Wertsussa olikin vähän haastetta kun pelkkä rastien läpikävely ei riittänyt vaan piti ihan päätä vaivata. Lopulta kuitenkin tehtävät tuli suoritettua ja pääsin kuin pääsinkin loggaamaan nimeni vihkoon.
Kotimatkalla huomasin kätkön omistajan ottaneen yhteyttä kertoen arkistoineensa tämän. Harmi, minusta peli oli taitavasti tehty. Onneksi kuitenkin itse ehdin sen pelata ja purkki oli vielä paikoillaan.
Kiitos wherigosta!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page