Skip to Content

View Geocache Log

Found it anna.s found Ylös ja alas

Wednesday, January 16, 2019Finland

Nyt myssekalenterin aukkoa täyttämässä tällä kovaa työtä vaatineella purkilla. Tämähän oli nimittäin jo neljäs kerta kun täällä käyn: ekalla kerralla tuo denari jonka olen kirjannutkin, sitten kävin toistamiseen etsimässä valoisammalla mutta silloinkin turhaan. Kolmannelle kerralle pyysin sitten kaverin apusilmiksi ja kas, välittömästi tuo purnukka hyppäsi (minun) silmilleni. Silloin kuitenkin päätettiin molemmat jättää tämä säästöön kun tarvetta mysselle ei tuolloin ollut.

No tänään oli tarve. Tiesin että eilen täällä on käyty joten varsin luottavaisin mielin lähdin metsään, ilman gepsiä... Kun sitten aloin puhelimesta tarkistaa sijaintia huomasin että olen ihan väärällä suunnalla. No polkua pitkin takaisin ylös, ja sieltä kohta uudestaan alas. Pian huomasinkin umpihangessa ne eilisen kävijän jäljet ja lähdin niitä seurailemaan. Huh-huh, välillä oli lunta puoleen reiteen saakka... mutta pääsin maaliin asti. Purkki sitten naps ja kops kun nyt hyvin muistin missä se oli. Paluumatkalle bongasinkin polun siitä missä sen pitikin kulkea - ja minun omat jälkeni siinä polulla. Olin siis ekalla kierroksella kävellyt tyynestä ihan läheltä ohi!

Mysse ratkesi aikanaan mukavasti. Yksi kohta teetätti töitä ja lopulta sorruin kyselemään siihen vähän tuuppausta. Yllätyin kun vihjeen saatuani muistin tutkineeni tuota asiaa silloin heti ekana, en vaan ollut laittanut siitä mitään muistiinpanoa. Ja totta tosiaan, sehän oli juuri se kohta mihin tässä oli vihjekin...

Kiitos mukavasta ja useamman kerran lenkittäneestä combosta, täytyyhän tähän ihan favo laittaa joskin tämän muistaisin ikuisesti varmasti muutoinkin!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page