Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Agentti 001 on epävarma

Thursday, January 17, 2019Finland

001 oli hoitanut oman osuutensa mallikkaasti, kapseli oli saatu piilotettua Tampereelle. Sen sisältämän tiedon oli aika siirtyä agentti "T-tupla i-geri":n hoteisiin, edelleenkuljetettavaksi kohti Järjestön päämajaa.

Saavuin salaiselle piilopaikalle klo 05:20. Tuore, juuri satanut lumi narisi tassujeni alla. Hengitys höyrysi katuvalojen loisteessa. Tienoo oli hiljainen, vain tuulessa tanssahtelevat lumihiutaleet aiheuttivat agentin näkökenttään liikettä.

Jännittyneenä lähestyin tietooni saatettua piilopaikkaa. Selkäpiirtä kylmäsi, myöhästyinkö... Jäljet lumessa paljastivat, että paikalla oli käyty. Olivatko "ne" ehtineet sittenkin ensin paikalle...

Hikisin sormin ryhdyin tunnustelemaan löytyisikö kapseli vielä sijoiltaan. Suunnaton helpotus valtasi mieleni, kun sormeni völjyivät tutun materiaalin yli. Kyllä, siellä se oli yhä edelleen! 001 oli löytänyt oivan piilon, liian ovelan "niille". Taltioin tarkoin varjellun informaation ja jätin paikalle tassunjälkeni, ihan vain hämäämään "niitä". Agentti "T-tupla i-geri" kiittää ja kumartaa kapselista!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page