Skip to Content

View Geocache Log

Found it DiipaDaapa found Kultanummen kenttä

Saturday, 19 January 2019Finland

Tänne suuntasin seuraavaksi kun huomasin, että voisi helpolla päästä. Pienen hetken siinä ihmettelin ja sitten osuikin silmiin jotain. Kaivelin näkemäni esiin ja kappas, filmipurkki.

Viimeisimpien logien mukaan tämän piti olla heikossa hapessa, mutta kyllä logivihko oli ihan kuiva ja hyvässä kunnossa. Eikä ollut pussissa eikä edellisten jättämää tulitikkuaskin pahviakaan näkynyt. Joten täällä taitaa olla myöskin jokin sijaislogi jossain???

En jäänyt sitä toista etsimään, koska löytämäni purkki on varmasti se aito ja oikea. Logivihossa ei kyllä lukenyt kätkön tietoja, mutta vertasin nimiä ja päivämääriä niin sillä voin sanoa, että kyseessä on alkuperäinen logi. Napsasin vielä muutamat kuvat talteen.
Purkin laitoin sinne mistä löysinkin.

Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page