Skip to Content

View Geocache Log

Found it Taksu84 found Salpapolku - sininen # 1 - Aloitus

Sunday, 20 January 2019Finland

Viirupöllön kanssa Salpapolulla näin sesonkiajan ulkopuolella. Umpihangessahan tuolla sai lumikengillä tallustaa kun ei muita ole viime aikoina reitillä juuri kulkenut. Tämä ei kuitenkaan varsinaisesti haitannut, kätköt löytyivät pääsääntöisesti hyvin ja maisemat olivat jopa kesäisiä vastineitaan nätimpiä.

Tätä saikin hetken etsiä ja siinä oli vasta puoli hupia. Toinen puolikas muodostui purkin irrottamisesta umpijäisestä ja varsin naftista (joskin hauskasta) camosta. Kohtuu kuolemattomia lausahduksiakin siellä kuusikossa kuultiin mutta loppuviimeeksi kaikki hyvin, nimet paperissa ja matka kohti Jermulan laavua ja siellä odottavaa tulistelu/evästelytaukoa. KK!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page