Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found G#2

Wednesday, 23 January 2019Finland

Mysteerit olen ratkonut julkaisun aikaan, vaan kiirettä ei ole tullut pidettyä. Yhden sarjan kätkön kävin hakemassa kesällä suunnistusreissun yhteydessä, ja muiden osalta olen kovasti suunnitellut tulevani tänne joskus talvella suksien kanssa.

Tänään sain houkuteltua Sp0rtin kanssani hiihtolenkille. Otimme tavoitteeksi kiertää muutaman kätkön verran hiihtäen hitaasti minulle sopivaa vauhtia. Saatoin ehkä unohtaa mainita, ettei täällä välttämättä ole joka paikassa latua ja jos on, niin sitä tuskin on edellisen lumisateen jälkeen avattu latukoneella. Sen sentään muistin kertoa, ettei luistelusuksia kannata ottaa mukaan, vaan pertsoilla mennään.

Niinhän siinä kävi, että pääsin toimimaan ladun avaajana. Toki valtaosaltaan vain muutaman sentin osalta, mutta kyllähän tuota tuli mentyä ihan tarpeeksi myös neitseellisessä hangessa. Otin mukaan gps:n ja ajattelin kokeilla kuinka paljon erilaista sillä on hakea kätköjä tällaisessa maastossa verrattuna puhelimeen. Täytyy sanoa, että kokemus oli hyvin avaava. Yhtäkään kätköä en varsinaisesti etsinyt. Sen kun vaan menin nollalle ja kätkö oli siinä. Ei jää varmasti viimeiseksi kerraksi, vaikka gepsin käyttäminen onkin vielä kömpelöä puhelimeen verrattuna.

Meinasinpa mennä nurin paikoillani seistessäni, koska jostain kumman syystä suksi lipsahti alta. Onneksi vaan meinasin. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page