Skip to Content

View Geocache Log

Found it puskailves found Kuninkaantien kirkonmenoja

Saturday, 26 January 2019Finland

Tämä multi tuli suoritettua kahdella eri kerralla: alkupisteellä tuli vierailtua muutama päivä sitten ja tänään tie vei loppupisteelle.

Alkupiste oli tutussa paikassa, siellä on tullut vierailtua kätköilyn merkeissä ja toki muutenkin aiemmin ja nyt siis tämän multin innostamana. Kätkökuvaus oli hauska ja tehtäväkin kiva ja selkeä ja olinkin aika varma, että oikeat koordinaatit tulivat kasaan

Loppupiste oli sekin teemaan sopiva, en ollut aiemmin tuolla osissa kyseisessä kohteessa vieraillutkaan. Muutama paikka tuli tutkittua ennen kuin se oikea paljastui. Hyvä mieli tuli tästä löydöstä ja kätköstä ylipäätään ja tulipa samalla tehtyä hämäysjälkiä.

Kiitos kätköstä!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page