Skip to Content

View Geocache Log

Found it Janitismus found Zn- Pargas Alphabet Z

Saturday, 15 December 2018Finland

Lähdettiin wilmaaah:in ja Nestori-koiruuden kanssa lauantain päiväretkelle Paraisten saarelle. Lokattiin yhteisnimimerkillä wilja.

Reissun vika, onneksi! w:llä alkoi iskeä nälkäkiukkukohtaus päälle ja se ei ole kaunista katseltavaa! Tutusta parkista kävellen kohteelle, jossa alkoi ihmettely.. kahden myssen naatit liian lähekkäin?! Noh selvisi että toisessa oli vikaa. Alkoi myös tämän naatit epäilyttää ja se, että kumpaa todella haetaan täältä? Meni pyörimiseksi, lopulta ihan tarkasti naateista ja satelliittikuvan paikasta löytyi.. huoh että oli tehokaasti peitelty! Löydettiin täältä vielä pusikkoon hylätty VANHA antiikkituoli, w halusi sen kotiin napata entisöitäväksi.. saas nähdä koska se on kunnossa ;). Ny riitti tälle kerralle, kotiin ja syömään!

Kiitos kätköstä =).

Metsän aarre lähti mukaamme!
infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page