Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Rauhoitetun puun kirjuri

Sunday, 27 January 2019Finland

Geokätköilijän talviohjelmaviikon viimeinen rutistus piti vielä rutistaa tänään.
Aamukahvin ohessa kaksilahkeinen tutkiskeli karttaa koettaen löytää jonkin mukavan, leppoisan ja helpohkon ulkoiltavan kätkön jonne voitaisiin ottaa geokoirat Saana ja Ruukin mukaan ulkoilemaan. Sääennustajat, lämpömittari ja ulkoilmaan luodut katseet kertoivat että tulossa on upea aurinkoinen päivä joten se olisi käytettävä edes jonkinmittaiseen ulkoiluun.
Kahden kupposen jälkeen tähtäin suunnattiin hieman tästä kätköstä eteläänpäin olevaan kätköön, johon oletettiin olevan muutaman sadan metrin taival ulkoiltavaksi.
Kyseistä kätköä lähdettiin sitten lähestymään ja kotona tehdyistä kartta-arvioista poiketen geobiilillä pääsikin leveää baanaa aivan kätkön viereen.. Todettiin siinä sitten että eihän me nyt sitten tätä haeta vaan koetetaan jotain muuta kun on koiratkin mukana.
Muutettiin suunnitelmaa sitten kohti tätä "varanumeroa" joka kartalla lupasi edes pientä ulkoilua tämäkin.
Geobiiliä ei saatu tänään ilmoitettuun parkkiin, vaan oli jätettävä lumitilanteesta ja "pölleistä" johtuen bussipysäkille. :(
Siitä sitten taaperrettiin geokoirien kera kätkölle parinkympin pakkassäässä ja koirat nauttivat kuten tiimimmekin auringon lämpimästä paisteesta ja upeasta talvikelistä.
Melkein siinä nautiskellessa lipsahdettiin kätkön ohikin mutta onneksi tiimin naispuoleinen pisti merkille komean männyn ja sitten tarkastettiin naattikoneen näyttämät.
Siinähän se kätkö jo olikin lähellä joten suunnattiin kirjaamaan nimmari kirjaan.

Kiitokset kätköstä ja komean kohteen esittelystä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page