Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found 2010

Saturday, 26 January 2019Finland

Kätköilijän talviohjelman innoittamina päätettiin Mr.Petskun kanssa jo kolmisen viikkoa sitten että tänä viikonloppuna lähtisimme kätkörundille jonnekin vähän kauemmas kuin vain Pirkanmaalle. No ei muuta kuin sanoista tekoihin ja alettiin saman tien katsomaan että minne päin voisi suunnata, jos vaikka miitinkin järjestäisi samalla... Niin sitten päätettiin että Naantaliin laitettaisiin miitti kun sillä minä saisin sekä uuden miittigraticulen että uuden miittikunnan ja toki Petskukin saisi uuden miittikunnan. Geotappi-ryhmässämme kyseltiin olisiko kiinnostuneita lähteämään tälle rundille; kollegat Juke The Rabbit ja Metsäninja huikkaisvat että toki rundi kiinnostaisi. Niinpä parin viikon aikana haalittiin kasaan jonkinlainen kätkösuunnitelmat mitä mahdollisesti haettaisiin; must-kätköjä oli kaksi tradia jotka olivat Suomen parhaat kätköt-listalla, lisäksi haettaisiin haastejemmoja jotka sattuisivat reitillemme samalla kun värjättäisiin kuntia vihreäksi. Niin ja ainakin yksi yö- tai lamppuattribuutti-kätkö pitäisi hakea koska se puuttui Metsäninjalla talviohjelmasta me muut kun olimme sellaisen jo onnistuneet hakemaan tälle viikolle. Lisäksi talviohjelma vaati löydön kätköstä joka on vähintään 10 vuotta vanha joten sellaisellakin jemmalla tulisimme poikkeamaan. Ja tokihan haettiin paljon muutakin...

Geobiilin starttasimme Petskun ja geokoiramme Nupun kanssa aamulla klo 7.20 Tampereen Annalassa josta hurautimme Lahdesjärvelle noukkimaan Juken ja Ninjan kyytiin, samalla oli näppärä pistää geoheposen tankki täyteen menovettä päivän koitoksia varten. Kaiken kaikkiaan sain löytöjä päivälle 44 joista yhden voin logata tässä vaiheessa vain notena koska kyseinen haaste ei ole vielä täynnä. Takaisin kotosalla olimme illalla yhdentoista aikoihin. Ilma oli mitä mainioin ihan koko päivän; jossakin kohtaa sateli hiukan lunta ja pakkasta oli noin 7-10 astetta.

Rundin lopetukseksi valittiin tämä futistraili kun se oli niin sopivasti reitillämme. Kaikki jemmat löytyivät helposti mitä nyt joillain vähän puusilmäiltiin. Trailin loggaan copy&paste-tyylillä, pahoittelut siitä.

Loggaukset teimme pääasiassa yhteistunnarillamme GEOTAPIT tai GT, mutta toki joihinkin laitettiin ihan omatkin nimmarit.

Kiitokset kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page