Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found Kukkis

Monday, 04 February 2019Finland

Lähdin tänään ajomatkalle Kisakallioon Lohjalle viedäkseni pari leireilijää sinne. Sen jälkeen päivän suunnitelma oli hakea muutama kätkö mutta taisi vähän lähteä keulimaan. Päädyinpä lopulta Paimioon asti, vaikka hain vain muutaman ennalta miettimäni mysteerin ja pari extempore-kätköä. Paimioon asti oli helppo päätyä, koska etenin huomaamatta kätköltä kätkölle. Lohjalta Raaseporiin, Raaseporista Saloon ja Salosta Paimioon :)

Olin jo päättänyt, että nyt on reissun salolaiset kätköt haettu mutta tämän kätkön favo-määrä pisti silmään. Pitihän sitä lähteä katsomaan mitä täältä löytyisi. Onneksi tulin talvella, olisi kesällä ollut enemmän ongelmia kuin nyt. Toki tänään oli ongelmia, mutta onneksi vain jäätymisen takia. Aikani jouduin mittelemään kumpi antaa periksi, mutta sitten jää tajusi viisaammakseen antaa periksi. Kiitos kätköstä! Favo

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page