Skip to Content

View Geocache Log

Found it 9eo found Bonus Heretyn luontopolku

Saturday, 02 February 2019Finland

Pakkasimme eväät mukaan ja lähdimme ajelemaan liukasta 9-tietä pitkin kohti Isojärven kansallispuistoa. Tämä oli lauantain 11. ja viimeinen löytö.

Hyvin auratulla parkkipaikalla oli muutama auto, eli hyvin löytyi tilaa myös meidän autolle.
Polkua seuraillen kuljimme kätköltä kätkölle.
Kätkökuvaukseen tutustuimme etukäteen ja matkalta löysimme vastauksia kysymyksiin. Tarvittavat tiedot kerättyämme matkamme jatkui kohti tätä kätköä.
Myös tämä purkki löytyi melko helpohkosti piilostaan perille päästyämme. Kuittasimme nimimerkkimme lokivihkoon käyntimme todisteeksi ja palasimme autolle.
Autolle saavuttuamme teki mieli vaihtaa kuivat sukat jalkaan, mutta sen verran paksu jääkerros(Kuorejärven saari-kätköllä hommattu) oli kengännauhojen päällä, että se jäi vain haaveeksi.
Hyppäsimme autoon ja lähdimme ajelemaan kotia kohti päivän alkaessa hämärtymään hiljalleen...

  • Kiitos oikein mukavasta kätkösarjasta

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page