Skip to Content

View Geocache Log

Found it Hanikala found Suolijärven Päkistys

Sunday, 14 October 2018Finland

Nyt on ollut kyllä kätköllä ruuhkaa: Me olimme finder313n ja Citymuksu E.n kanssa vuoden toiset kävijät!

Tämä mysteeri on saanut olla meiltä rauhassa pitkän aikaa. Kun kuvauksesta on aistittavissa se, että tämä vaatii paljon työtä, niin jäänyt laiskuuttaamme hakematta. Vasta vuonna 2016 aloin katsomaan kuvausta ja totesin, että tämähän on selkeä mysteeri, kun kuvauksessa kerrotaan mitä pitää tehdä.

Tänä kesänä tämän suorittaminen aloitettiin. Kolmisin menimme kumijollalla selkeällä työnjaolla: finderi hoiti soutelemisen ja muun fyysisen homman, itse hoidin älyllisen puolen ja pidin Citymuksua sylissä ja Citymuksulle jäi ihmettely ja kiukuttelu. Homma jäi siltä kerralta kesken, koska emme olleet varanneet eväitä mukaan ja nälkä/jano kaiversi vatsaa.

Toisella kerralla jatkoimme tätä mysteeriä jalan, samalla kokoonpanolla. Tällä kertaa pääsimme suoraan viimeiselle välipisteelle, koska ensimmäisellä kerralla olimme suorittaneet tätä sen verran pitkälle. Täällä meni melko pitkään puusilmäillessä, mutta denaria ei tarvinnut ottaa. Ratkoimme tuolloin kätkön sijainnin, mutta silloin oli jo selvää, että loppupurkille täytyy mennä joku toinen kerta. Eikä tuolloin olisi aikakaan riittänyt, kun oli samalle illalle muuta menoa.

Tänään sitten hoidettiin homma loppuun, jälleen kerran samalla kokoonpanolla. Kotona ruoan jälkeen finderi katseli karttaa ja tultiin siihen lopputulokseen, että mennään taas jalan. Siihen vaikutti myös se, että meillä ei ole oikein hyviä tiloja kumijollan kuivaukseen ja niille tiloille on parempaa käyttöä. Autolla menimme kotona kartalta katsottuun paikkaan ja siitä käppäiltiin teitä ja polkuja pitkin niin pitkään kun päästiinkin. Heijastinliivit oli yllä, kun hirvestyskausi oli päällä ja hyvä että olikin: Menomatkalla näimme pari luultavasti peuraa juoksevan metsässä. Sen verran kaukana olivat, ettei varmaksi uskalla sanoa mitä lajia olivat. Kuului myös välillä koiran haukuntaakin, mutta laukauksia ei onneksi. Loppumatka olikin oletetusti haasteellisempi. Kätkö löytyi nopeasti perille päästyä. Ampiaspesä oli vielä purkissa, mutta sielä ei taida olla enää elämää.Finderi joutui tökkäämään hieman pesää, että saisi sen pois tieltä, mutta onneksi siellä ei ampiaisia ja pystyimme logata kätkön.

Kiitos todella liikuttavasta kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page