Skip to Content

View Geocache Log

Found it AnSaMaJa74 found Missä kissa?

Sunday, 10 February 2019Finland

Ai missäkö kissa? Kotona on viisi kissaa, sekä lapsuudesta asti elämääni on kuulunut kissoja. Voinen sanoa, että kissaa on kisutettu useampaan otteeseen.
Hetken tänään mietin onko järkevää kysellä tämän enempää kissojen perään... Kuitenkin kutkutti kisutella vähän täällä Turun suunnalla. Nykyisistä kissoistani kun yksikään ei ole Turusta. Aikaisemmin on kyllä Turustakin ollut kissoja.
Auto hyvään parkkiin ja siitä sitten kis-kis-kis...
Onneksi ei ollut koirien ulkoiluttajat liikkeellä, vaika jätöksistä päätellen seudulla heitä taitaa paljon liikkua. Hieman tuppasi tuo lumi haittaamaan kissan löytämistä, kun kohde oli kauttaaltaan lumen alla. Onneksi on kokemusta myös tällaisesta piilottelun omaavasta kissasta, niin maltti säilyi ja täsmällisellä työllä tulosta syntyi. Kurnau - kissa löytyi ja hyvässä kunnossa.
Jätimme yhteisnimimerkkimme AnSeSa (AnSaMaJa74, SeSaSa07 ja SaAuEl09) muistoksi tästä päivästä. Koska kissalla oli kaikki ok päästimme hänet takaisin pesäkoloonsa piiloon.
Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page