Skip to Content

View Geocache Log

Found it leero369 found Sillan Alla - Raippaluoto

Saturday, February 9, 2019Finland

Saaristo seikkailemassa w markus416 :)

Tänään ei todellakaan ollut hyvä sää, no aamusta oli mutta kymmenen jälkeen se sade alko, mutta kerta täällä jo oltihin jatkettiin purkkeilua läpi tuulen ja tuiskun.... 🎶 🎶 🎶

Ja tämmönen oli reittimme Storgrynnan ➡ Häslax grillkåta ➡ Hungergrynnan ➡ TheSeal ➡ Ribbeb ➡ Old Bushman's path

Empä kyllä muista millon viimeksi oisin noin kylmää ja märkää kyytiä saannu. Lopussa oli jo suunnattomia vaikeuksia saada märkiä hanskoja takas. Mutta kitinät jätin pois, hammasta purren nautein päivästä, talvikätköily on niin lystiä..... 😄(🤬) Siis olihan tämä oikeasti ihan huikea päivä!!! Lisää tämmösiä, tack!!!

No loppu se into jatkaa kylmässä kätköilyä ja näläkä ajo lähölle. Syönti reissu piristi ja samalla katottiin suuntaa seuraavalle. Tämähän heti tuli mielehen, katkera DNF :( Tällä kertaa jätin kiipeilyt sikseen ja jäin alhaalle kannustus puuhiin. Kiitos markus.
(Vaikka ministi harmittaa nössöily mutta toisaalta olen siellä alla todistetusti ollu.)

☠️ Kiitoksia kätköstä ☠️

"Tämä löytö hyvä löytö"

Raippaluoto, sillan alla
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page