Skip to Content

View Geocache Log

Found it ukkijaai found Lee Harvey Oswald

Tuesday, 12 February 2019Finland

Olen sitä sukupolvea, jota Kennedyn murha kosketti syvästi, sillä Kennedy oli tuohon aikaan hyvin ihailtu presidentti Suomessakin. Niinpä murhaaja Oswaldinkin tarina on pääpiirteissään tuttu. Mies sai ansionsa mukaan, mutta on silti harmi, että Ruby tappoi hänet ennen kuin häntä ehdittiin kuulustella. Tämä tietenkin osaltaan mahdollisti kaikenlaiset ääliömäiset salaliittoteoriat, joita varsinkin jenkeissä näyttää riittävän edelleenkin kaikenlaisista historian tapahtumista jopa siinä määrin, että niillä ratsastaen on päästy aina pressaksi saakka.

Kätkön aihe oli siis varsin kiinnostava ja toteutus oli minusta vallan erinomainen. Tässä hieno juoni oli oleellinen elementti eikä mikään ama-touhu tai muu kikkailu. Tekemistä silti riitti runsaasti ja aihetta tuli kerrattua oikein kunnolla. Tämän laatiminen on varmasti ollut työlästä. Siitä kiitoksena laitan mysseosuuden vuoksi tämän kätkön favolistallemme, mikä meiltä on harvinaista.

Tänään suuntasimme kätkölle ajatuksella, että kätkön löytyminen voi osoittautua lumiolosuhteista johtuen vaikeaksi ja kartan perusteella arvelin, että joudumme lumessa rämpimään ihan kunnolla. Kumpikin olettama osoittautui todellisuudessa vääräksi. Aurattuja teitä ja kulkuväyliä pitkin pääsimme ihan kätkön tuntumaan, joten jalkaamme vetämät lumikengät tuntuivat lähinnä naurettavilta. "Hauska" kätkökin löytyi heti, kun oikealle kohdalle olimme päässeet. Isot kiitokset hienosta kokonaisuudesta!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page