Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ajosa found Wanha uimala

Sunday, 17 February 2019Finland

Kauniin aurinkoinen talvipäivä houkutteli pois tuvasta ja koska geokätköilijän talviohjelman tämän viikon suoritekin oli vielä reilusti vajaa, suunnattiin päiväajelulle - Kangasniemen kautta Toivakkaan (Ruuhimäki) ja Laukaalle (Lievestuore). Lopuksi lipsahdettiin vielä Hankasalmenkin puolelle... Hieno pikkureissu, kovasta tuulesta ja jäisistä teistä huolimatta.
Tässä kohtaa se tuuli oikein todenteolla miuta "hellikin", kun päivän ekalle kätkölle kipaisin äly hyviä jälkiä pitkin. Aiemmista loggauksista ilmi käynyttä oveluutta en kohdannut, paitsi että se eka ei ollut se mitä etsin. Jos taas se toka piti olla jossain muualla kuin missä se oli (ja mihin sen jätin kun en muutakaan tiennyt) niin sitten se ei ollut oikialla paikallaan.. Mutta nimmari vihkossa ja yksi päivän tavoitteena olevasta neljästä microsta kuitattu.
Kiitos kätköstä upeissa maisemissa!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page