Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found #9 Toiset on luotuja kulkemaan

Sunday, 17 February 2019Finland

Tyttöporukalla oltiin tänään liikkeellä, suuntana ensin Kivistön aamumiitti, ja sen jälkeen Nurmijärvi ja siellä, hupsistakeikkaa, traili:O Tosiaan muissa asioissa oltiin yhteydessä tanjulaisen kanssa aiemmin viikolla, ja kun tuli samalla kyselyä josko kiinnostaisi pikku rundi Nurtsiin, en tietystikään sanonut ei - joten tämä päivä sitten lyötiin lukkoon reissun osalle. Vähän ak:ta epäilytti, päästäänkö trailille vaiko käykö ohraisesti ja jäädään ekaan reisiin asti ulottuvaan lumikinokseen kiinni, mutta hienostihan tuo pieni (öhöm) seikkailu meni!:) Muutama mojova ruhje tuli, ja aika näännyttävä reissuhan tuo, mutta kaikki kätköt saatiin haettua mitä pitikin ja ehjin nahoin selvittiin ulos metsästäkin:) Sää oli aivan mahtava! Kätköt lokkasimme lyhenteellä MIT (ilanak, tanjulainen ja ak).

Seikkailu jatkui.. ja yksi kerrallaan saatiin plänätyt ja aloitetutkin kätköt haettua, tälle seuraavana. Kiitokset yhdestä sarjalaisesta taas lisää:)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page