Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found #Bonuksen BONUS Toiset on luotuja kulkemaan

Sunday, 17 February 2019Finland

Tyttöporukalla oltiin tänään liikkeellä, suuntana ensin Kivistön aamumiitti, ja sen jälkeen Nurmijärvi ja siellä, hupsistakeikkaa, traili:O Tosiaan muissa asioissa oltiin yhteydessä tanjulaisen kanssa aiemmin viikolla, ja kun tuli samalla kyselyä josko kiinnostaisi pikku rundi Nurtsiin, en tietystikään sanonut ei - joten tämä päivä sitten lyötiin lukkoon reissun osalle. Vähän ak:ta epäilytti, päästäänkö trailille vaiko käykö ohraisesti ja jäädään ekaan reisiin asti ulottuvaan lumikinokseen kiinni, mutta hienostihan tuo pieni (öhöm) seikkailu meni!:) Muutama mojova ruhje tuli, ja aika näännyttävä reissuhan tuo, mutta kaikki kätköt saatiin haettua mitä pitikin ja ehjin nahoin selvittiin ulos metsästäkin:) Sää oli aivan mahtava! Kätköt lokkasimme lyhenteellä MIT (ilanak, tanjulainen ja ak).

Seikkailu alkoi jo olla päättymäisillään, vain tämä enää hakematta. Väsynein ja ruhjeisin jaloin ( tulihan sitä taas nelivetoakin vedettyä, eikä niistä kinoksista helppoa ollut kaivautua ylöskään..) vielä tänne tultiin,.. ja nimmari lokiin. Kiva traili, mutta suosittelen kyllä seuraaville hakijoille niitä lumikenkiä, jos nyt lumien aikaan tämän trailin haette.. ;) Muuten menee doggytyylillä kyllä pahimmat paikat! Tosi kiva reitti ja kauniit maisemat täällä oli. Autolle kun päästiin.. huomattiin että auton avaimet on auton sisällä ja ovet lukossa.. mutta sehän ei enää kätkötarinaan kuulu miten siitä selvittiin;) Kiitokset näännyttävästä mutta kivasta trailista, joka oli mukava taivaltaa hyvässä seurassa:)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page