Skip to Content

View Geocache Log

Found it 4KU found Apollo 11 50th anniversary

Monday, 18 February 2019Finland

FTF @ 21.49

Julkaisu sattui juuri hetkellä, kun olin muissa hommissa kiinni. Sen verran hyvään tahtiin paukkui checkeriin vihreää, että nielin tappioni jo siinä vaiheessa. Pääsin mysteerin pariin vasta 40 minuuttia julkaisun jälkeen, joten aloin kaikessa rauhassa näpytellä palapeliä kasaan. Ennen pitkää se kasaantui ja kun FTF ei ollut vieläkään kelvannut kenellekkään, perehdyin mysteeriin vähän enemmän ja heitin muutaman hutilyönnin checkeriin ennen kuin oikea osui kohdalle.

Sen verran lähelle sattui purkki, että n. 11 minuuttia checkerin vihertämisestä oli purkki kourassa. Nämä ovat harvinaista herkkua Forssassa asuessa, ja tämä olikin ensimmäinen tämän kylän FTF meikäläiselle. Kiitokset myssestä ja kätköstä, jonka sijainnista kuulin vielä hyvän tarinan matkalla kotiin

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page