Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Magical little place in daily life

Thursday, September 3, 2009Denmark

Jubii.!! FFC til os! (FTF)

Fundet kl. 07:05.

Resten af morgenkaffen røg i vasken, da mailen med besked om ny cache i Solrød dumpede ind. Hmm.. Cache "næsten i baghaven", den måtte simpelthen forsøges. Da jeg ankom til området, hvor cachen lå, var "Pølsemanden" allerede i fuld sving med at lede, så efter et hurtigt godmorgen begyndte vi begge at lede. Jeg fandt cachen et mulehår foran Pølsemanden, men det kunne lige så godt have været omvendt.
Fint sted til en cache, et område vi flere gange er kommet igennem når vi har været på hunde-luftetur. Cachen er af god kvalitet og gemt godt!
Tak for det meget flotte FFC, jeg kan desværre ikke få "glimmer effekten" til at træde frem på billedet. Dejligt at vi nu ikke er de eneste, der lægger cacher i Solrød. Der bliver spændende at se hvor den næste dukker op.

Tak for oplevelsen!

Ud: 1 stk. super flot FFC.

Vores 19. FFC. Super flot!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page